FURIJA JE MNOGO SKUPLJA OD VATRENIH: / Španjolska reprezentacija vrednija od milijardu eura, a znate li tko je na prvom mjestu!?

Image
Foto: AFP

Španjolska i Hrvatska igraju u 20:45 sati utakmicu u sklopu Lige nacija

11.9.2018.
15:19
AFP
VOYO logo

Španjolska nogometna reprezentacija dočekat će Hrvatsku u utakmici koja se u sklopu Lige nacija igra u Elcheu. Kad bi vrijednost igrača bila jedini kriterij pri odlučivanju ishoda ogleda onda bi on završio u korist domaćina s nekoliko golova prednosti, odnosno viceprvak svijeta doživio bi uvjerljiv poraz.

Prema procjeni Transfermarkta hrvatska izabrana vrsta vrijedna je 308,35 milijuna eura, a njeni su najskuplji eksponati Ivan Rakitić (Barcelona, 50 milijuna eura) i Ivan Perišić (Inter, 45 milijuna eura). Novčana vrijednost četrnaestorice iz redova momčadi koju vodi Zlatko Dalić ne premašuje osam milijuna eura što je i najmanja vrijednost jednog od igrača iz redova španjolske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Busquets, Isco, Asensio

U pitanju je nekadašnji branič Real Madrida, danas Napolijev nogometaš Raul Albiol. Vrijednost španjolskog popisa s 23 igrača, a jednako ih je toliko navedeno i pod hrvatskom zastavom, daleko je veća od one Vatrenih i premašuje milijardu eura (1,04 milijardi eura). Najskuplja imena na njemu su ona Sergija Busquetsa (Barcelona, 80 milijuna eura), Isca i Marca Asensia (obojica Real Madrid i po 75 milijuna eura)...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo