Frustriran već u 33. godini: Zar da počnem bojati kosu?

'Raul ima 33 godine i u Schalkeu je Bog. Ze Roberto s 36 u HSV-u dobija novi ugovor, a ja sam Hoffenheimu prestar?!

5.5.2011.
14:34
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Josip Šimunić u svom Hoffenheimu ima astronomsku godišnju plaću od 2,3 milijuna eura, no frustriran je jer uglavnom pomalo trenira i gleda utakmice s klupe.

Njemačkim novinarima je još jednom potvrdio da je vrlo nezadovoljan svojim statusom te da želi pronaći novu sredinu iako ima ugovor još godinu dana, no još nije izgubio smisao za humor:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam frustriran. Mislio sam da će stvari krenuti na bolje, no situacija je sve gora. Zaslužio sam poštenu priliku, uostalom nastupima u hrvatskoj reprezentaciji sam dokazao da znam igrati. Rekli su da sam prestar s 33 godine. Raul ima 33 godine i u Schalkeu je Bog. Ze Roberto s 36 u HSV-u dobija novi ugovor, a ja sam Hoffenheimu prestar?! Moram prihvatiti ovu situaciju iako mi je to vrlo bolno. Razmišljam o tome da iz Amerike naručim tablete za pomlađivanje ili da počnem bojati kosu pa ću izgledati mlađe", ironičan je Šimunić koji tvrdi da će, ako ništa drugo, iz svoje situacije izvući pouke za budućnost u kojoj želi biti trener:

"Ovo će mi koristiti ako jednog dana budem sjedio na klupi kao trener. Sada znam kako se igrač osjeća u situaciji kada te trener potpuno ignorira. Želim u budućnosti biti strateg poput Magatha ili Heynckesa. I vjerujte mi, neće mi biti bitno koliko godina ima igrač, nego je li dobar ili ne", izjavio je Šimunić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija

Vezani članci:

arti-201104260498006 arti-201104180522006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo