SENZACIJA / Freiburg izbacio Bayern u četvrtfinalu Kupa i šokirao Munchen

Image

Thomas Tuchel doživio šokantno ispadanje u četvrtfinalu Kupa

4.4.2023.
23:22
VOYO logo

Nogometaši Freiburga priredili su senzaciju izborivši plasman u polufinale njemačkog Kupa nakon što su u četvrtfinalnom ogledu u Munchenu pobijedili Bayern sa 2-1.

Tuchel kiksao

Nakon što je debitirao velikom 4-2 pobjedom protiv najvećeg rivala Borussije Dortmund, novi trener bavarskog sastava Thomas Tuchel doživio je šokantno ispadanje u četvrtfinalu Kupa. Prvo za Bayern u ovom stupnju natjecanja nakon 2009. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NIJE MU TO TREBALO /

Srpski napadač suspendiran na osam utakmica

Image
NIJE MU TO TREBALO /

Srpski napadač suspendiran na osam utakmica

Bila je to prva pobjeda Freiburga protiv Bayerna u posljednjih 14 susreta, te prva u povijesti u Munchenu u 24. pokušaju.

Bayern je poveo u 19. minuti golom Dayota Upamecana, no devet minuta kasnije izjednačio je Nicolas Hofler. U nastavku susreta Bavarci su dominirali i pogodak je visio u zraku, no gosti su odolijevali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thomas Muller je u 33. minuti mogao vratiti Bavarce u novo vodstvo, no pucao je pored desne stative. Muller je imao priliku i u sudačkoj nadoknadi, ali nije bilo promjene rezultata.

Stanišić nije igrao

Prvu priliku Bayern je u nastavku imao u 62. minuti, ali je Benjamin Pavard umjesto mreže pogodio vratnicu. Sedam minuta kasnije sjajnu priliku je imao Joao Cancelo, ali je gostujući vratar Mark Flekken odlično reagirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada se već činilo kako će susret otići u produžetke, gosti su u drugoj minuti nadoknade dobili kazneni udarac. Pucao je Hofler, a Jamal Musiala igrao rukom. Za suca Harma Osmersa nije bilo dvojbe, pokazao je na bijelu točku.

Kazneni udarac je sigurno izveo Hofler gurnuvši goste u polufinale. Josip Stanišić nije nastupio za Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preostala dva četvrtfinalna ogleda su u srijedu kada se sastaju Nurnberg - Stuttgart, te RB Leipzig - Borussia Dortmund.

REZULTATI:
Eintracht - Union Berlin 2-0 (Muani 11, 13)
Bayern Munchen - Freiburg 1-2 (Upamencano 19 / Hofler 28, 90+4-11m)
U srijedu:
Nurnberg - Stuttgart
RB Leipzig - Borussia Dortmund

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo