FRANCUZI IZVRIJEĐALI NEYMARA KAO NITKO NIKAD: / 'On je velika prevara koja krivi klub za sve loše što mu se dogodi'

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Neymar je izrazio želju da se vrati u Barcelonu iz koje je otišao kako ne bi živio i igrao u sjeni Lionela Messija

3.7.2019.
15:44
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

Svojim previranjima brazilski nogometaš neymar očito je jako dostadio Francuzima. Zvijezda PSG-a i akter najvećeg transfera u povijesti nogometa na povratku je u Barcelonu, a oko njegovog povratka već se mjesecima diže velika fama.

Image
MESSI JE PROVALJEN: /

Iako veličanstven, ipak nije najbolji svih vremena; ovo je neosporiv dokaz tome [ANKETA]

Image
MESSI JE PROVALJEN: /

Iako veličanstven, ipak nije najbolji svih vremena; ovo je neosporiv dokaz tome [ANKETA]

Opravdano, Neymar je predodređen da bude u skoroj budućnosti proglašen za najboljeg igrača na svijetu, ali njegovo ponašanje daleko je od svjetske razine. uspio je "pokupiti" optužbu za silovanje za vrijeme dok se oporavljao od ozljede, ali i zaratiti s upravom pariškog kluba koja ga već sad pod svaku cijenu želi prodati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika prevara", tako je jedan od najvećih sportskih medija na svijetu nazvao Neymara. Za Brazilca pišu da je njegova situacija nepovratna te da nitko nije siguran gdje će završiti sljedeće sezone.

Posljednji tango u Parizu

"Više nije tajna da Neymar nije sretan u Parizu. On je igrač koji krivi klub za sve nevolje koje su mu se dogodile2, piše ugledni francuski list. Nevoljama bi se mogle nazvati ozljede koje je doživio, ali rano ispadanje iz Lige prvaka koju je došao osvojiti uprao u Pariz. Nije uspio. Niti blizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar je izrazio želju da se vrati u Barcelonu iz koje je otišao kako ne bi živio i igrao u sjeni Lionela Messija. Plan da se napravi superjaka momčad koja će, predvođena Neymarom i Mbappeom, osvojiti Ligu prvaka propao je i sad se Brazilac želi vratiti na mjesto zločina.

Navijačima Barcelone javno se ispričao i tako si otvorio vrata povratka. No barcelona je na Antoinea Griemanna potrošila 125 milijuna eura i veliko je pitanje koliko još imaju u kasi za Neymara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo