[FOTO] UNIKATAN PRIZOR NAKON UTAKMICE DINAMA I CITYJA: / Pogledajte u čemu se kući odvezao 'modri wonderkid'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

'Sjedim u autu na semaforu i gledam lijevo od sebe, kad ono, čovjek koji je par sati prije City'

12.12.2019.
10:19
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Europska priča zagrebačkog Dinama je završila za ovu sezonu nakon što su Modri u susretu zadnjeg kola C skupine Lige prvaka na stadionu Maksimir izgubili od Manchester Cityja s 1-4, dok je Atalanta u Harkivu pobijedila Šahtar s 3-0, pa je Dinamo završio kao posljednji. Dinamo je poveo u 10. minuti golom Danija Olma, no gosti su u nastavku susreta okrenuli rezultat sa četiri pogotka, tri je zabio Brazilac Gabiel Jesus (34, 50, 54), a među strijelce se upisao i Phil Foden (84).

Ranije su ipak nešto bolje prošli mladi dinamovci koji su s 1:0 svladali ekipu Cityja, a tamo ih je predvodio mladi Joško Gvardiol. Mladi Dinamov "wonderkid" još uvijek nema vozačku dozvolu i na posao putuje tramvajem, a istim se prijevoznim sredstvom vratio kući i nakon utakmice sa Cityjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema vozačku

"Sjedim u autu na semaforu i gledam lijevo od sebe, kad ono, čovjek koji je par sati prije pobijedio Manchester City, vozi se u tramvaju. Kralju", napisao je na Facebooku jedan Dinamov navijač koji je spazio Gvardiola kako se vozi u prepunom tramvaju. Gvardiolova ekipa je za razliku od seniora izborila nastavak natjecanja u juniorskoj Ligi prvaka, pa se on tako s osmijehom na licu vozikao tramvajem, tada niti ne znajući kako će večer završiti dosta loše za Dinamo.

Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo