[FOTO] STVARI SU SE PREKO NOĆI PROMIJENILE: / Što će Torcida reći kada vidi ovu sliku Vatrenih snimljenu baš na Poljudu?

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Navijači splitskog kluba sada zaista više ne mogu prigovarati da u reprezentaciji nema dovoljno, takozvanih, "hajdukovaca".

17.11.2020.
18:11
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaš Bordeauxa, bivši igrač Hajduka i novopečeni Vatreni, Toma Bašić objavio je na svom Instagram-profilu vrlo zanimljivu fotografiju s treninga hrvatske nogometne reprezentacije na Poljudu, noć uoči sraza s Portugalom u Ligi nacija.

Naime, veznjak Bordeauxa slikao se sa sedmoricom suigrača iz reprezentacije, od kojih su mnogi od njih ponikli ili svojevremeno bili igrači Hajduka. Zanimljiva je to fotografija jer sve donedavno reprezentacija je brojala tek nekolicinu igrača koji su igrali ili igraju za Hajduk. Uz fotografiju je Bašić napisao, "Hajdukovci", a na slici su uz njega Ivan Perišić, Lovre Kalinić, Josip Juranović, Nikola Vlašić, Mario Pašalić, Domagoj Bradarić i Ivo Grbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi su zajedno pozirali ispod velikog Hajdukova grba, a navijači splitskog kluba sada zaista više ne mogu prigovarati da u reprezentaciji nema dovoljno, takozvanih, "hajdukovaca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo