[FOTO] ŠTO ĆE MU REĆI MODRIĆ I SUIGRAČI? / Real srezao plaće i u teškoj je krizi, a pogledajte kakav je auto kupila njihova zvijezda

Image

Real već neko vrijeme reže plaće svojim igračima, a odmah su početkom pandemije srezali svima plaće za deset posto

30.1.2021.
15:33
VOYO logo

Vratar Real Madrida i zvijezda belgijske reprezentacije, Thibaut Courtois, pojavio se na treningu u novom automobilu vrijednom čak 200 tisuća eura, ili oko 1.5 milijuna kuna. Riječ je o Ferrariju Roma 2020, koji do brzine od 100 na sat stiže za samo 3.4 sekunde, a najviše može juriti 320 km/h.

Courtois je, inače, od kluba dobio sponzorski auto, najnoviji Audi po vlastitom izboru, ali taj mu nije bio dovoljan pa si je još priuštio Ferrarija. Napravio je to, zanimljivo, u trenucima kada je Real u financijskoj krizi i nekoliko dana nakon što je u medije procurilo da su dužni gotovo milijardu eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real već neko vrijeme reže plaće svojim igračima, a odmah su početkom pandemije srezali svima plaće za deset posto i igrači su se odrekli premija za osvajanje lige i Superkupa kako bi svi klupski djelatnici zadržali svoj posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, nagađa se kako će Real do početka sljedeće sezone predložiti svojim igračima smanjenje plaća od čak 25 posto... A Courtois očito nema nekih financijskih problema pa mu neće valjda teško pasti smanjenje plaće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo