[FOTO] SLIČAN NEOBIČAN PRIZOR VIDJELI SMO SAMO U DINAMU: / Pogledajte što je Barcina zvijezda napravila nakon gola u Ligi prvaka

Image
Foto: Profimedia

Malo nas to sve podsjeća na sličnu, ali jednako simpatičnu situaciju mladog Dinamova talenta

21.10.2020.
9:28
Profimedia
VOYO logo

Barcelona je silovito startala u novoj sezoni Lige prvaka. U utorak u prvom kolu Lige prvaka na svom Nou Campu stigla je do pobjede protiv Ferencvaroša 5:1, a jedan od strijelaca bio je i mladi 17-godišnji Pedro Gonzalez Lopez, znan i kao Pedri.

Pedri je velika nada katalonskog diva, dečko od kojeg se očekuju goleme stvari i trener Ronald Koeman planira ga ove sezone, očito, više koristiti. Pedri mu se revanširao sjajnim golom u Ligi prvaka, ali mladić je oduševio javnost i svojim ponašanjem izvan terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skroman dečko

Naime, Pedri očito još nije iskusio život na visokoj nozi, koji živi većina njegovih suigrača ili ga možda niti ne želi tako živjeti jer uoči utakmice snimljen je kako u klub ulazi s vrećicom za dućan u kojoj je nosio stvari...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nakon utakmice i velikog slavlja s Lionelom Messijem i ekipom, Pedri si je pozvao taksi i otišao kući. Dakako, Pedri je još maloljetan i nema vozačku pa zato ne vozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imamo i mi takvog

Malo nas to sve podsjeća na sličnu, ali jednako simpatičnu situaciju mladog Dinamova talenta, Joška Gvardiola, Pedrijeva vršnjaka koji je lani u studenom zabio Zaprešiću na gostovanju, isto tako proslavio gol, zatim je spakirao torbu i javnim prijevozom otišao kući. A što drugo reći nego - dečko samo tako nastavite! Skromnost je vrlina i eto, talentirani Gvardiol je već sada s 18 godina potpisao ostvario golemi transfer potpisavši za jednu od najjačih momčadi Bundeslige, RB Leipzig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo