[FOTO] SLAVNI SRPSKI NOGOMETAŠI U SREDIŠTU SKANDALA: / Trener ne može doći k sebi - 'Ogorčen sam ovime što smo vidjeli'

Image
Foto: SCREENSHOT

Do skandala vjerojatno ne bi došlo da novogodišnju zabavu, na kojoj je bilo još sedam ljudi, nije snimala Mitrovićeva djevojka

7.1.2021.
19:05
SCREENSHOT
VOYO logo

U medijima su se dva dana nakon novogodišnje proslave pojavile snimke zabave na kojoj su sudjelovali srpski nogometaši Aleksandar Mitrović iz Fulhama i Luka Milivojević iz Crystal Palacea.

Do skandala vjerojatno ne bi došlo da novogodišnju zabavu, na kojoj je bilo još sedam ljudi, nije snimala Mitrovićeva djevojka Kristina i da sve nije završilo na društvenim mrežama. Iako su snimke brzo uklonjene, tragovi su itekako ostali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Londonu, odnosno u cijeloj Britaniji, trenutno vladaju vrlo stroge epidemiološke mjere zbog koronavirusa i nije dozvoljeno okupljanje većeg broja osoba, a što je gore sve se to događalo u trenucima kada je Fulham bio teško pogođen virusom i zbog čega su im otkazane utakmice protiv Tottenhama i Burnleya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo je žestoko reagirao i trener Fulhama, Scott Parker. "Razočaran sam. Svi u klubu smo bili ogorčeni kad smo vidjeli Aleksandrove slike. Razumije da je napravio grešku i razumije da je to bilo jako neodgovorni. Interno ćemo se zabaviti tim slučajem i Aleksandar će snositi posljedice za svoje greške, kao i svi drugi", rekao je Parker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo