[FOTO] PROVOKACIJA KOJA ĆE ITEKAKO ZABOLJETI IGRAČE HAJDUKA: / Pogledajte kakvu su im sramotnu instalaciju ostavili ispred Poljuda

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Navijači, očekivano, nisu dobro podnijeli ovaj poraz pa su zato igračima i treneru ostavili zanimljivu poruku

1.11.2020.
8:32
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Istre 1961 pobijedili su na svom terenu Hajduk sa 1-0 (0-0) u utakmici 10. kola Prve HNL i pobjegli s dna prvoligaške ljestvice. Pogodak za drugu pobjedu Puljana u ovoj prvenstvenoj sezoni postigao je Matej Vuk u 87. minuti. U 76. minuti je kapetan Hajduka Mijo Caktaš promašio kazneni udarac.

Trener Hajduka Hari Vukas nakon poraza istaknuo je da je momčad u lošem momentumu, te da je njegovoj ekipi nedostajalo povezanosti među linijama i kretanje bez lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost poraz, i to već treći u nizu. Nismo u dobrom momentumu, ustvari nismo u nikakvom momentumu. U zadnjih 15 dana smo dobro trenirali i nemam nikakve zamjerke momcima, ali na utakmici ništa od toga nismo uspjeli pokazati na terenu. Nedostajalo je povezanosti među linijama i kretanje bez lopte", izjavio je Hari Vukas.

Navijači, očekivano, nisu dobro podnijeli ovaj poraz pa su zato igračima i treneru ostavili zanimljivu poruku. Naime, ispred glavnog ulaza na Poljudu postavili su, ha nazovimo to, instalaciju od 11 panjeva posloženih u formaciju plus još trener sa strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo