[FOTO] OVI KAO DA SU LIGU PRVAKA OSVOJILI: / Aston Villa u finalu omraženog Liga kupa, a pogledajte kako su to proslavili

Image
Foto: Profimedia

Villa je nadomak trofeja i navijači su to osjetili pa su nakon utakmice uletjeli na teren

28.1.2020.
23:25
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Aston Ville prvi su finalisti ovosezonskog izdanja engleskog Liga kupa, oni su u uzvratnom polufinalnom dvoboju na svom Villa Parku svladali Leicester City sa 2-1 (1-0) što im je uz 1-1 iz prvog susreta otprije tri tjedna bilo dovoljno za prolazak dalje.

Villa je povela golom Targetta (12), na 1-1 poravnao je Iheanacho (72), da bi veliko slavlje domaćim navijačima osigurao Trezeguet (90+3) pobjedničkim pogotkom u sudačkoj nadoknadi. Europski prvak iz 1982. godine Aston Villa svoje je posljednji trofej osvojila još 1996. godine i to upravo Liga kup, a posljednji nastup u finalu ovog natjecanja imala je prije 10 godina kada je izgubila od Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, Villa je nadomak trofeja i navijači su to osjetili pa su nakon utakmice uletjeli na teren i slavili s igračima kao da je osvojena Liga prvaka, a ne izboreno finale pomalo omraženog Liga kupa.

Image
Foto: Profimedia

Villa fans invade the pitch following victory Aston Villa v Leicester City, Carabao Cup, Semi-Final 2nd Leg, Football, Villa Park, Birmingham, UK - 28 Jan 2020, Image: 495311856, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no, Credit line: Phil Oldham/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Protivnik Aston Ville u finalu koji će se igrati 1. ožujka na Wembleyu bit će bolji iz drugog polufinala u kojem igraju Manchester City i Manchester United. U prvoj utakmici igranoj na Old Traffordu City je bio bolji sa 3-1, a uzvrat na Etihadu igrat će se u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo