FOTO: / Ovaj prekrasni kamp želja je Hrvatske!

Organizatori Europskog nogometnog prvenstva nude ukupno 38 kampova za smještaj reprezentacija: 21 u Poljskoj i 17 u Ukrajini.

20.11.2011.
12:37
VOYO logo

Postoji i mogućnost odabira nekog kampa koji nije u službenoj ponudi, među tih 38 nogometnih baza koje su u Uefinu katalogu! To nije novost, tako je, podsjetimo, Hrvatska za bazu tijekom SP-a 1998. u Francuskoj odabrala Vittel, iako to mjestašce nije bilo ni na kakvoj službenoj mapi Fife.

Stoga su u petak u Zagrebu bili predstavnici poljskog mjesta Trzebnice, koji su čelnim ljudima Hrvatskog nogometnog saveza pokazali što nude. Trzebnica je, inače, poznata po turističkom autokampu, smještena je 30-ak kilometara od Wroclawa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da ćemo razmotriti njihovu ponudu, ali ništa nećemo odlučiti prije ždrijeba i prije nego što pogledamo kampove koji su nam zanimljivi. Već ih je dosta rezervirano, no ne strahujem da ćemo loše proći jer su svi kampovi na približno istoj kvalitativnoj razini", rekao je Zorislav Srebrić.

Otkrio je glavni tajnik HNS-a koji su im kampovi konkretno zanimljivi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Ukrajini su to Donjeck, Harkiv i Kijev, dok je Lavov u drugom planu. U Poljskoj bi nam prioritet, bude li to moguće, bio Krakow", kaže Srebrić.

Zanimljivo, Lavov je najbliže poljskoj granici, a praktično ste ga odbacili, dok je na prvome mjestu Donjeck (Šahtarov kamp Kirša), koji je najdalje od Poljske!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, ta udaljenost nije presudna jer svugdje moramo putovati avionom. Kamp u Donjecku već smo pregledali i savršen je", zaključio je glavni tajnik HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo