OGLAS

[FOTO] ODBJEGLI DINAMOV NOGOMETAŠ ZABIO PRVI GOL ZA BEŠIKTAŠ: / Maksimir napustio na eksplozivan način, a sada igra s Vidom

Image
Foto: Instagram

Bio je to Hasićev sedmi nastup za Bešiktaš u koji je stigao početkom ove godine iz Dinama

4.1.2021.
15:05
Instagram
VOYO logo

Nekadašnji nogometaš Dinama i jedan od najtalentiranijih u svojoj generaciji, Ajdin Hasić, postigao je svoj prvi pogodak u dresu Bešiktaša. Hasić je u sudačkoj nadoknadi protiv Kayserispora u 16. kolu turske lige, zabio za 2:0 i to vrlo lijepo nakon jedne kontre.

Bio je to Hasićev sedmi nastup za Bešiktaš u koji je službeno stigao početkom ove godine iz Dinama, a čestitao mu je i suigrač, hrvatski reprezentativac Domagoj Vida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitam sinko, bravo", napisao je Domagoj Vida uz fotografiju s mladim Hasićem.

Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

Inače, Hasićev slučaj s Dinamom već je svima dobro poznat. Mladi BiH nogometaš bio je jedan od najvećih talenata na Maksimiru, ali je nastao kaos oko produljenja ugovora. Hasić je u trenutku pregovora oko produljenja bio maloljetan pa ga je zastupao otac. A da otac iz BiH ne putuje u Zagreb zbog dva potpisa, Dinamo je u BiH poslao dva ugovora, jedan o raskidu aktualnog ugovora i drugi novi ugovor. Otac je poptpisao samo raskid i vratio papire na Maksimir, a mladić je napustio Dinamo i od jeseni te godine trenirao je s Bešiktašom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo