[FOTO] O OVOJ GESTI SRPSKOG NOGOMETAŠA BRUJI ČITAVA REGIJA: / Pogledajte poruku koja je sve oduševila i ugledajte se na njega

Image
Foto: Screenshot: Instagram/Profimedia

'Ovdje gdje moja obitelj i ja živimo ima puno starijih osoba i meni je sasvim normalno da pomognemo'

17.3.2020.
9:03
Screenshot: Instagram/Profimedia
VOYO logo

Tako to rade oni velikog srca. Napadač Partizana, 26-godišnji Lazar Marković, uključio se u akciju koja je pokrenuta u Srbiji kako bi se tijekom pandemije koronavirusa pomoglo starijim osobama da se ne moraju previše kretati.

SVE O PANDEMIJI KORONAVIRUSA U HRVATSKOJ I SVIJETU, KAO I O TRENUTNOJ SITUACIJI U ZEMLJI, PROČITAJTE – OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokazao kakvo srce ima

Bivši igrač Liverpoola na ulazu u svoju zgradu ostavio je susjedima poruku na papiru da mu se oni kojima je potrebna pomoć slobodno i bez ustručavanja obrate...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moj prijatelj, veliki čovjek i sjajan nogometaš'

"Ovako se to radi!!! Moj prijatelj, veliki čovjek i sjajan nogometaš Lazar Markovic sa svojom obitelji podržao je našu akciju pomoći najugroženijima!!! Bravo!!!! Sljedite ovaj primjer! @LMarkec50", napisao je poznati srpski pjevač Nikola Rokvić.

Kada je njegov potez dospio do medija, 26-godišnji ofenzivac objasnio je zašto je to napravio. Naglasio je kako su solidarnost i humanost najbitniji u ovakvoj situaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ovdje gdje moja obitelj i ja živimo ima puno starijih osoba i meni je sasvim normalno da pomognemo'

"Ovdje gdje moja obitelj i ja živimo ima puno starijih osoba i meni je sasvim normalno da pomognemo. Tu smo da pomognemo kome god treba. Što se tiče mog poteza, riječ je o oglasnoj ploči u mojoj zgradi, a moji roditelji i drugi članovi su tu da pomognu kome treba. Nismo htjeli da ovo postane javno, ali kada već je, apelujemo da svi mladi pomognu koliko god mogu starijima u kupovini i dnevnim obavezama", rekao je Marković za Telegraf.rs.

U Srbiji ima više od 50 zaraženih koronavirusom, a nakon proglašenja izvanrednog stanja jučer je prekinuto nogometno prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo