[FOTO] NEOČEKIVANI SUSRET IZNENADIO RAKITIĆA: / Vatreni snimljen u društvu bivšeg kapetana Crvene zvezde - 'Stigao brat malo u posjetu'

Image
Foto: Profimedia

"Stigao je brat malo u posjetu", napisao je oduševljeni Rakitić na svom Instagramu

9.1.2020.
14:54
Profimedia
VOYO logo

Zvijezda Barcelone i povremeni hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić, baš se razveselio susretu s bivšim kapetanom Crvene zvezde Markom Marinom. Rakitić i Marin znaju se već godinama, odnosno, Hrvat je njemačkom Srbinu sugerirao da dođe iz Chelseaja na posudbu u Sevillu, što je ovaj na kraju i napravio.

"Kada sam dobio Sevillinu ponudu, najprije sam nazvao Rakitića i pitao ga za savjet. Rekao mi je da se oženio ovdje, da je presretan te mi je odluka potom bila laka", kazao je prije nekoliko godina Marko Marin koji je sa Sevillom osvojio Europa ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije je Marin još igrao za Fiorentinu, Anderlecht, Trabzonspor, Olympiacos, Crvenu zvezdu u kojoj je bio kapetan i sada je prije nekoliko dana napustio Beograd te je potpisao za Sudijski Al Ahli. S Rakitićem se sreo baš tamo jer je Hrvat s Barcelonom na završnici Španjolskog Superkupa gdje u četvrtak navečer igra s Atleticom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marin je iskoristio priliku i otišao je pozdraviti Rakitića, što je vrlo lijepa gesta. "Stigao je brat malo u posjetu", napisao je oduševljeni Rakitić na svom Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo