[FOTO] NEKIM NAVIJAČIMA OVO SE NEĆE SVIDJETI: / Pogledajte što su Modrić i Rakitić radili nakon El Clasica

Image
Foto: Profimedia

Iako bi po svoj logici Modrić i Rakitić zbog epskog rivalstva svojih momčadi trebali biti "neprijatelji", oni su zapravo čista suprotnost

4.3.2020.
9:36
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši madridskog Reala razbili su Barcelonu u El Clasicu prošle nedjelje s uvjerljivih 2-0. U utakmici s malo prilika "kraljevski" klub poveo je golom 19-godišnjeg Brazilca Viniciusa Juniora u 71. minuti. Njega je na lijevom krilu proigrao Toni Kroos, a mladi se Brazilac sjurio u kazneni prostor i iskosa s ruba peterca uputio jak udarac koji se od bloka Piquea odbio iza leđa Ter Stegena. Konačnih 2-0 postavio je Mariano Diaz iz protunapada u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić ušao je u igru za Real u 79. minuti, dok je dokapetan "vatrenih" Ivan Rakitić igrao za Barcelonu od 81. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic (L) challenges Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric during the "El Clasico" Spanish League football match between Barcelona FC and Real Madrid CF at the Camp Nou Stadium in Barcelona on December 18, 2019,, Image: 488848224, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: LLUIS GENE / AFP / Profimedia

Rivali i prijatelji

Iako bi po svoj logici Modrić i Rakitić zbog epskog rivalstva svojih momčadi trebali biti "neprijatelji", oni su zapravo čista suprotnost. Modrić i Rakitić vjerojatno su, u ovome trenutku, jedini igrači Reala i Barcelone koji njeguju zdrav prijateljski odnos i ne boje se pokazati ga javnosti. Rakitić je tako nakon El Clasica na svom Instagramu objavio sliku s Modrićem i istaknuo koliko mu znači njihovo prijateljstvo, iako se to vjerojatno neće svidjeti onim "hardcore" navijačima.

"Još jedna za uspomenu, brate. Uvijek je posebno igrati protiv tebe, ma da mi je ljepše kada smo zajedno u kockastom dresu", napisao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo