[FOTO] NAVIJAČI REALA KLANJAJU SE MODRIĆU ZBOG OVOG POTEZA: / Lukina posljednja objava na Instagramu postala pravi hit

Image
Foto: Profimedia

Dobar dio svoje karijere u Real Madridu, Luka Modrić je proveo upravo s Casillasom, s kojim je, očito, ostao i vrlo dobar prijatelj

4.8.2020.
22:30
Profimedia
VOYO logo

Legendarni španjolski nogometni vratar Iker Casillas u utorak je i službeno objavio kraj svoje bogate igračke karijere u dobi od 39 godina. Casillas je s reprezentacijom Španjolske, za koju je upisao 167 nastupa, osvojio naslov svjetskog prvaka 2010. godine te dva uzastopna naslova europskog prvaka 2008. i 2012.

U dresu madridskog Reala, za koji je nastupao od 1999. do 2015. godine, osvojio je tri Lige prvaka (2000, 2002, 2014) uz pet naslova prvaka Španjolske te Kupa kralja prije no što je prešao u portugalski Porto u kojemu je proveo posljednjih pet godina. S Portom je Casillas osvojio još dva portugalska prvenstva te jedan Kup, a posljednji nastup imao je još u travnju prošle godine. U svibnju 2019. Casillas je pretrpio srčani udar, no vratio se treninzima samo dva mjeseca potom. Ipak, s obzirom na zdravstveno stanje, nije upisao niti jedan nastup u protekloj sezoni, a Porto mu je ponudio mjesto u stručnom stožeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Real Madrid's goalkeeper Iker Casillas celebrates his team's second goal during the Spanish Copa del Rey (King's Cup) final "Clasico" football match FC Barcelona vs Real Madrid CF at the Mestalla stadium in Valencia on April 16, 2014.,Image: 191086718, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Modrićeva poruka

Dobar dio svoje karijere u Real Madridu, Luka Modrić je proveo upravo s Casillasom, s kojim je, očito, ostao i vrlo dobar prijatelj. Modrić je Casillasa ispratio u mirovinu lijepom porukom na Instagramu, koja je do sada skupila više od 145 tisuća "lajkova".

"Bilo je zadovoljstvo igrati s tobom. Sve najbolje u novom poglavlju. Sretno u mirovini", poručio je Modrić bivšem kapetanu i izazvao veliko oduševljenje navijača Reala koji Casillasa i dalje itekako cijene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo