[FOTO] NAVIJAČI IZ LOS ANGELESA TVRDE: / 'Ovo je novi dres Hrvatske za Euro'; Kako se vama sviđa? [ANKETA]

Image
Foto: PIXSELL

Navijači Hrvatske iz Los Angelesa hvale se da imaju novi dres Hrvatske za Euro, onaj koji još službeno nije niti predstavljen, a koji se s nestrpljenjem iščekuje

29.1.2020.
14:12
PIXSELL
VOYO logo

Je li ovo dres Vatrenih za nadolazeći Euro? Pitaju se to navijači i korisnici društvenih mreža, ali priča ima štofa. Naime, "Los Angeles Vatreni" na Instagramu tvrde da je dres koji predstavljaju onaj koji će Hrvatska ovog ljeta nositi u pohodu na još jedno ljeto za pamćenje, a kako bi pokazali da je originalan, pokazuju detalje kao što je znak proizvođača, grb HNS-a i oznake veličine. Još se prije u prosincu pojavio i programiran-kompjutorski dizajn dresa baziran na tom uzorku, a na društvenim mrežama potegla se priča kako je upravo to dres u kojem će igrati na Euru...

"Pogodite tko ima dres Hrvatske za Euro 2020 i prije nego što je službeno predstavljen...", stoji u opisu fotografije koja se dijeli društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pisalo se već prije o dizajnu

Inače, prenio ga je poznati portal Footy Headlines, tada drugi put unutar mjesec i pol dana, koji inače među prvima objavljuje informacije o toj tematici, prenosio je i dosadašnje verzije hrvatskih dresova kad su procurili u javnost i gotovo nikad ne griješi. Iako, HNS se odmah oglasio i dao do znanja kako predložak novog hrvatskog dresa nije istinit. Službeno predstavljanje dresa Hrvatske za Euro je u ožujku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako će hrvatska nogometna reprezentacija prve dvije utakmice na turniru igrati protiv Engleske na Wembleyju i Škotske u Glasgowu, te protiv Češke. Četvrta reprezentacija u grupi još se čeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo