LOVRENU I EKIPI STIGLA NEOČEKIVANA POSJETA: / Pogledajte tko je banuo u svlačionicu Liverpoola usred velikog slavlja

Image
Foto: Instagram

Dugo su igrači, trener i stručni stožer slavili na stadionu, a zatim su se preselili u utrobu Anfielda

23.7.2020.
8:39
Instagram
VOYO logo

Nogometaši Liverpoola proslavili su osvajanje naslova prvaka Engleske pobijedivši na svom Anfieldu Chelsea sa 5-3 (3-1) u zadnjoj utakmici 37. kola Premier lige. Kloppova momčad je u 55. minuti vodila sa 4-1, ali se Chelsea vratio na samo gol zaostatka, ali nije imao snage za potpuni preokret.

Nakon utakmice konačno je uslijedila ta dugoočekivana proslava naslova prvaka. Dugo su igrači, trener i stručni stožer slavili na stadionu, a zatim su se preselili u utrobu Anfielda, u svlačionicu gdje je "show" trajao još neko vrijeme. Pilo se i polijevalo šampanjcem, pjevale su se navijačke pjesme, a u jednom trenutku igrače Liverpoola dočekalo je i pomalo neočekivano iznenađenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Liverpool captain Jordan Henderson (centre) and his team-mates celebrates with the Premier League trophy after the Premier League match at Anfield, Liverpool.,Image: 546141466, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no

Naime, do Liverpoolove svlačionice stigao je trener Chelseaja, Frank Lampard i to, kako engleski mediji pišu, da bi čestitao protivnicima na osvojenoj tituli. Nakratko ga je uspio uhvatiti Sadio Mane u snimci uživo s Instagrama, a Lampard je također, kako se vidi bio dobro raspoložen iako je upravo primio porciju od četiri komada.

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo