[FOTO] LOVRENOVA OBJAVA RUŠI INSTAGRAM: / Vatreni se na zaista poseban način oprostio od kluba. Navijači ga zasuli komentarima

Image
Foto: Profimedia, Harry Marshall / PA Images

Objavio je na svom Instagramu poduži tekst u kojem je opisao svoj put u Liverpoolu i usput se zahvalio svima

27.7.2020.
16:13
Profimedia, Harry Marshall / PA Images
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren će od sljedeće sezone Liverpoolov dres zamijeniti onim ruskog prvaka Zenita iz St. Peterburga, službeno je potvrđeno u ponedjeljak.

Nakon objave tog transfera od hrvatskog nogometaša biranim su se riječima oprostili Liverpoolov trener Jurgen Klopp i napadač Redsa Mohammed Salah, a nakon svih oglasio se i sam Lovren. Objavio je na svom Instagramu poduži tekst u kojem je opisao svoj put u Liverpoolu i usput se zahvalio svima, a posebice Kloppu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

Dejan Lovren of Liverpool Liverpool v Leicester City, UK - 30 Jan 2019, Image: 411331677, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line:

'Naša će sjećanja trajati vječno'

"Nogomet je za mene sve i trudio sam se tijekom cijelog svog boravka u LFC-u da budem najbolji što mogu. Igranje za ovaj nevjerojatan klub bila je privilegija, koja je došla s odgovornošću. Bila mi je velika čest nositi taj grb na dresu. Zadnjih šest godina bila je luda vožnja; Prošli smo kroz sve, naša se povezanost razvila i bila je izvor snažnih osjećaja... Na kraju su nas optimizam, želja, zajedništvo i pošteni naporni rad doveli do visina domaćeg i europskog nogometa, do trenutaka koje nitko od nas neće nikada zaboraviti. Prije nego što sam prvi put ušao kroz vrata Melwooda obećao sam sebi da ću dati sve što mogu kako bih se osigurao da jednog dana mogu pogledati unatrag i mogao znati da sam dao sve za klub. Danas je moj red da se oprostim od Liverpoola. Iako više nisam član momčadi, na to ne gledam kao na kraj naše veze. Pisali smo povijest zajedno i naša će sjećanja trajati vječno.

Ništa se od toga ne bi dogodilo bez kolektiva koji ovaj klub čini onim što jest. Želim zahvaliti svima; Suigračima koji su uvijek bili nevjerojatna konkurencija i podrška, uvijek ću biti tu za vas. Šefu, gospodinu Klopp koji je bio čovjek koji je donio neraskidivu vjeru u mene i momčad - zahvaljujem vam na savjetima i inspiraciji. Želim zahvaliti trenerskom timu koje od nas je stvorilo divljake. Hvala osoblju iza kulisa zbog kojeg klub funkcionira - naš dom ne bi bio ono što nije bez vas, zahvaljujem vam na svemu što ste učinili za mene i momčad tijekom godina, znate tko ste. Hvala navijačima - Bilo je puno ljubavi i kritika i poštujem svakog od vas, budite sigurni da sam uvijek htio pobijediti, a pobijediti smo uspjeli! Hvala gradu Liverpoolu - Hvala vam što ste primili mene i moju obitelj. Uvijek ćete imati posebno mjesto u našim srcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što drugo mogu reći... Nedostajat će mi duh kluba, grada, ljudi. Vidjet ćemo se, prijatelji i želim vam sve najbolje."

Lovrenova objava izazvala je lavinu reakcija njegovih obožavatelja. U prvih sat vremena skupio je više 115 tisuća "lajkova", a navijači su ga zasuli komentarima i to uglavnom pozitivnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo