[FOTO] LOVREN FOTKOM ZAPALIO INSTAGRAM: / Pogledajte zašto je više od sto tisuća navijača 'lajkalo' njegovu objavu

Image
Foto: Profimedia

Lovren je sve te svoje dionice u karijeri obilježio slikama i složio ih je jedan veliki kolaž

1.1.2020.
16:34
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren obilježio na vrlo zanimljiv način svojih proteklih deset godina života. Objavio je na svom Instagram-profilu kolaž slika koje simboliziraju put koji je prošao u proteklom desetljeću.

Prije deset godina Lovren je bio zvijezda Dinama u usponu, jedan od najperspektivnijih u svojoj generaciji, a onda 2010. godine ostvaruje svoj veliki transfer u Lyon za osam milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Liverpool's Dejan Lovren during the Carabao Cup, Third Round match at Stadium MK, Milton Keynes., Image: 473471721, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications, Model Release: no, Credit line: Joe Giddens / Press Association / Profimedia

Tamo se zadržao, mnogi već zaboravljaju, čak tri i pol godine da bi nakon toga prešao u najjaču ligu svijeta Premiership za deset milijuna eura. Southampton je bio njegova sljedeća destinacija, ali tamo se zadržao tek jednu sezonu i bila mu je to najbolja sezona u dotadašnjoj karijeri.

U ljeto 2014. godine kupio ga je Liverpool za 25 milijuna eura, a tu počinje Lovrenova najjača era. Kao nogometaš Liverpoola postao je lider obrane u reprezentaciji, osvojio je s njima Ligu prvaka i na koncu srebro s Vatrenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren je sve te svoje dionice u karijeri obilježio slikama i složio ih je jedan veliki kolaž s porukom: "Početak i kraj desetljeća... nije loše bilo. Sretna Nova godina ljudi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo