FOTO/VIDEO: / Sramota! Navijači prekinuli utakmicu, a sudac pomogao Hrvatskoj!

Hrvatska se još jednom mora crveniti! Hrvatski navijači opet su se osramotili, prekinuli su utakmicu u Italije i Hrvatske u Milanu.

16.11.2014.
22:47
VOYO logo

Igrala se 75. minuta dvoboja na Giuseppe Meazzi, kada su hrvatski navijači izazvali prekid utakmice. Ne samo na par minuta, da vatrogasci ugase i počiste baklje koje su pobacali u teren, već je nizozemski sudac poslao igrače u svlačionicu.

Vatreni su, doduše, ostali na travnjaku, Talijani su otišli u svlačionicu, a policija je uvela red na tribinama. Prisilno su izbacili navijače sa sektora odakle su letjele baklje na teren, radili su i pendreci, sve dok nisu nasilno istjerali navijače sa tog sektora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/jZ42DPk8ueU

Srećom, utakmica je nastavljena nakon 10-ak minuta pauze, ali kazna UEFA-e će biti rigorozna. HNS će biti sretan ako će se raditi samo o financijskoj kazni, a s obzirom na brojne probleme s hrvatskim navijačima, sasvim je moguće da će Vatreni morati biti i domaćini pred praznim stadionom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sudac nam je i malo pomagao, mogao je i trajno prekinuti meč. Poslao je obje momčadi u svlačionicu, a taj privremeni prekid je trajao desetak minuta. Vidjeli smo da je osiguranje ispraznilo dio tribine i da je doletjela još jedna baklja nakon prekida, onda bi uslijedio trajni prekid. Sigurno bi HNS imao teže konzekvence i sigurno bi izgubili utakmicu sa 3:0", rekao je sudački ekspert Mateo Beusan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo