[FOTO] EMOTIVAN OPROŠTAJ LOKOMOTIVE OD NJIHOVA ČUDOTVORCA: / Tomić dobio ugovor i posao života - 'Zadužio nas je zauvijek'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Lokomotiva se od njega oprostila lijepim pismom koje su objavili na svojim društvenim mrežama

9.1.2021.
12:08
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Konačno je potvrđeno ono o čemu se šapuće već danima. Trener Goran Tomić napustio je Lokomotivu i karijeru će nastaviti, kako se neslužbeno doznaje, u na klupi kineskog Guangzhoua, gdje ga ujedno čeka i veoma unosan ugovor.

Od trenera Tomića vrlo se emotivno oprostila i njegova Lokomotiva, koju je vodio tri godine i s kojom je napravio pravo čudo odvevši ih do drugog mjesta u Prvoj HNL i do kvalifikacija za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokomotiva se od njega oprostila lijepim pismom koje su objavili na svojim društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Goran Tomić stigao je u Lokomotivu krajem 2017. godine, u nešto više od tri godine na Kajzerici priuštio nam je nezaboravne trenutke i velebne pobjede, pobjeđivali smo u više navrata sve najveće hrvatske klubove, prošlu sezonu završili smo kao viceprvaci uz odigravanje finala kupa.

U ove tri godine etablirao je mnoge mlade igrače koji su ostvarili iskorake u svojim karijerama, svi će se složiti kako je Lokomotiva svojedobno igrala najljepši i najatraktivniji nogometa u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je pred svaki početak sezone trebao posložiti novu skupinu pojedinaca, kroz vrijeme je stvarao pravu respektabilnu momčad.

Goran Tomić je svojim rezultatima, znanjem, profesionalnošću ali i ljudskim kvalitetama zadužio NK Lokomotivu koja će mu biti zauvijek zahvalna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim putem želimo našem Goranu puno sreće u nastavku karijere", objavila je Lokomotiva.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo