[FOTO] EKSPLOZIJA BURNIH REAKCIJA NAKON DINAMOVA OTKAZA JOVIĆEVIĆU: / Navijači napali klub - 'Nije on ništa kriv'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nedugo nakon objave na društvenim mrežama da je Jovićević bivši, uslijedile su lavine komentara

6.7.2020.
17:33
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni prvak Dinamo u ponedjeljak je sporazumno raskinuo ugovor s trenerom Igorom Jovićevićem (46), koji je na kormilu prve momčadi bio samo dva i pol mjeseca.

"Imao sam najbolje namjere, ali nogomet je takav. Lopta mi nije vratila ovaj put, ali odlazim uzdignuta čela iz svog kluba jer ne želim biti opterećenje u ovim vremenima. Zahvaljujem se klubu na povjerenju, na prekrasnim godinama u nogometnoj školi te prilici koju su mi dali u prvoj momčadi. Uvijek ću biti Dinamovac i vjerujem kako je ovo samo doviđenja, a ne zbogom najdražem klubu", rekao je, kako prenosi internetski portal Dinama, Igor Jovićević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kap koja je prelila čašu

"Žao nam je zbog tako brzog rastanka, ali moramo pokazati odgovornost u ovim teškim vremenima. U ime kluba zahvaljujem Igoru na velikim rezultatima koje je postigao s našom juniorskom momčadi. Vrata Dinama uvijek će mu biti otvorena", poručio je sportski direktor kluba Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da je kap koja je prelila čašu bio nedjeljnji prvenstveni poraz od Rijeke 0-2. Jovićević je 22. travnja postao trener prve momčadi, naslijedivši Nenada Bjelicu. Premda je Dinamo osigurao naslov prvaka Hrvatske, "modri" su pod trenerskom palicom Jovićevića igrali vrlo loše nakon korona-pauze. Uspjeli su dobiti Varaždin, Slaven Belupo i Inter, remizirali su sa Osijekom i Goricom, a izgubili su od Lokomotive i Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žestoki udar navijača

Dinamo ističe da će pravovremeno obavijestiti javnost u vezi izbora novog trenera prve momčadi, ali prije toga se moraju suočiti s komentarima navijača. Naime, nedugo nakon objave na društvenim mrežama da je Jovićević bivši, uslijedile su lavine komentara.

"Nije Igor ništa kriv. Krivi su oni koji su mu dodijelili takvu ulogu, kojoj JOŠ nije dorastao. Nadam se da će izbor pasti na nekog KVALITETNOG trenera sa iskustvom i jasnom vizijom, a ne opet ići u nekakve eksperimente", "Bili ste na pravom putu, imali ste ekipu, trenera i više i više navijača. I sada čista komedija. Žao mi za Jovićevića", "Sad ste sje*ali i prvu i drugu momčad, starije i mlade...", "Vratite Bjelicu, nemojte se vise sramotiti s ovim amaterima", "Postavljanjem Jovićevića napravljena je velika šteta i trebate će puno vremena da se dođe ponovo na ono mjesto gdje smo bili i nema više eksperimenta jer DINAMO ne može voditi bilo tko . Dobro promisliti , jer sada su greške preskupe", "Sram vas može biti! prvo ne date priliku da u 10-15 tekmi pokaze kakav je trener, drugo o Jovićeviću ste napisali 100 riječi a o Nenadu samo jednu!? Sram vas moze biti", "Komedija od kluba", "Tragedija tek počinje"... Samo su to neki od komentara na društvenim mrežama, a stiže ih čini se još dosta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo