FOTO: / Davore, kamo ces? Suker opet otisao!

Predsjednik HNS-a Davor Suker nije se dugo zadrzao u domovini.

12.12.2014.
9:17
VOYO logo

"Cestitam svim nasim klubovima koji su ove sezone osvajali bodove za nas nogomet, za nas koeficijent, a posebno Dinamu i Rijeci koji su drugu godinu zaredom igrali Europsku ligu. To je pokazatelj jednog kontinuiteta, a cinjenica da su Dinamo i Rijeka lani osvojili zajedno pet bodova, a ove godine trinaest, svjedoci o ociglednom napretku i razvoju domaceg klupskog nogometa", porucio je Suker preko sluzbene stranice HNS-a.

Proslavljeni centarfor i zestoko kritizirani predsjednik opet je hvalio ligu 10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Liga 10 donijela je vidljiv i znacajan pomak u kvaliteti domaceg natjecanja, veca je koncentracija kvalitete, vise je jacih utakmica i to se osjeti na rezultatima u Europi. Moramo dalje raditi u tom smjeru, vjerujem da cemo uskoro i na proljece gledati europski nogomet u Hrvatskoj. Uz bolju infrastrukturu i zdraviju atmosferu, izgledat ce to jos bolje, a ovi europski rezultati daju dobar poticaj za daljnji rad nasim klubovima, trenerima i igracima", dodao je Suker koji je u cetvrtak navecer gledao zadnji Dinamov ples u Europskoj ligi i - nestao.

Vec je u petak ujutro bio na Plesu, cekirao prtljagu na medunarodnom letu i odjurio iz domovine. Nedavno je na Tajlandu dogovarao suradnju s tamosnjim savezom, spominjao kako ce isto napraviti i s Omanom. Zelimo mu uspjesne poslovne poteze za boljitak naseg nogometa i sretan put!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo