'BALKANSKI TROJAC' PRIJE VRIJEĐANJA U BEOGRADU: / Nakon ovog, našli su se na neočekivanom udaru huligana; 'Rebiću Srbine'

Image

'Balkan u srcu'

19.2.2021.
17:59
VOYO logo

Iako je sinoćnja zanimljiva utakmica u Beogradu između Crvene Zvezde i Milana (2:2, prva utakmica šesnaestine finala EL) imala i gorak okus zbog vrijeđanja Zlatana Ibrahimovića, Ante Rebića i Marija Mandžukića, jedna fotografija sa stadiona Rajka Mitića prije same utakmice izazvala je pozornost, posebno balkanskih ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svijetu. Na njoj se Mario Mandžukić, Zlatan Ibrahimović i Ante Rebić smiju u ugodnom razgovoru, zafrkantskom, prije nego li će iz svečane lože i one novinarske početi salve uvreda na nacionalnoj osnovi.

"Rebiću Srbine, Mandžukić pi*ko", što to gledaš Zlatane balijo, u usta te j***m", sramotni su bili uzvici jučerašnje euro nogometne noći u Beogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HULIGANI SE INFILTRIRALI MEĐU NOVINARE: /

Novi detalj sinoćnjeg incidenta u Beogradu; 'Bilo je svima jasno da on nije novinar'

Image
HULIGANI SE INFILTRIRALI MEĐU NOVINARE: /

Novi detalj sinoćnjeg incidenta u Beogradu; 'Bilo je svima jasno da on nije novinar'

Balkanski trojac

"Balkan u srcu", stoji uz opis fotografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, navijači beogradskog kluba pojavili su se na tribinama, unatoč zabrani dolaska navijača na tribine zbog koronavirusa, te izvrijeđali upravo balkanski trojac. Talijanski se mediji danas zgražaju nad time što su, po njima tisuće navijača, našli na stadionu. Za vrijeme utakmice moglo se čuti kako su gledatelji prisutni na tribinama. Telegraf piše kako se huligan koji je izvrijeđao Ibrahimovića nalazio u novinarskoj loži, ali nije on bio jedini.

Krcata svečana loža

Tamošnjji mediji javljaju kako je krcata bila svečana loža onih koji se baš i ne mogu nazvati visokim nogometnim uzvanicima nego samo huliganima, to jest onima koji jedini, uz posebnu dozvolu Uefe mogu na stadione u vremenu pandemije i kojima je netko to dopustio. Poznato je kako klub ima dobre odnose s Delijama koji imaju izuzetno jak utjecaj u klubu, pa ih Zvezda zna švercati na utakmice pod prijatelje kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da su na tribinama stadiona "Rajko Mitić" prisutni i gledatelji, jasno se moglo čuti, ako ne ranije, onda za vrijeme slavlja izjednačujućeg Zvezdinog gola u 93. minuti kojeg je zabio Milan Pavkov. Srbi su tražili 15 tisuća gledatelja da bude dopušteno, tamošnji korona nacionalni stožer to nije dopustio, ali dovinuli su se organizatori i dopustili navijačima da se natiskaju u svečanu ložu.

Prije utakmice, grupa Delija došla je do stadiona i dala podršku svom klubu. Očito su se neki infiltrirali na stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo