Prvo je 'izvrijeđao' Kovača, a onda doživio hladan tuš: 'Ovo nije katastrofa'

Reprezentacija Kameruna upisala je poraz u pripremnom dvoboju protiv Paragvaja 2-1, međutim kamerunski izbornik Volker Finke smatra kako se ne treba previše uzbuđivati oko tog rezultata.

30.5.2014.
8:55
VOYO logo

Finke je susrete protiv Makedonije i Paragvaja iskoristio za davanje prilike onim igračima koji se trenutno bore za svoje mjesto u ekspediciji za Brazil. Tvrdi da su mu ovi susreti dosta pomogli u konačnoj odluci.

"Trenutno smo u fazi priprema kada nam rezultat nije primaran i poraz u pripremama nije katastrofa. Vidio sam mnoge stvari koje će mi pomoći da odredim putnike u Brazil. U ova dva susreta svi igrači su dobili priliku da pokažu svoje fizičko i psihičko stanje", rekao je Finke nakon poraza od Paragvaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju Kamerun ima novu provjeru, protivnik će biti Njemačka, a Finke tvrdi kako će u ovom susretu tražiti pozitivan rezultat.

//www.youtube.com/embed/JXmFsvU5uqk

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protiv Njemačke u Mönchengladbachu ići ćemo na rezultat i pokušat ću si stvoriti predodžbu o startnoj postavi za Svjetsko prvenstvo. Postoje još neke stvari na kojima moramo raditi i na meni je da pronađem najbolje rješenje za sve", dodao je kamerunski izbornik.

Podsjetimo, kamerunski izbornik vodi mali rat sa hrvatskim izbornikom Kovačom uoči početka Svjetskog prvenstva. Prvo mu je na trening poslao špijuna, pa ga je "bocnuo" da je ponašanjem, emocijama i po ostalom tipičan Balkanac. Sve u svemu, zanimljivih situacija između Finkea i Kovača ne nedostaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo