FIGO PRIČAO O BALLON D'ORU: / Luka je vlasnik te nagrade, a nogometni velikan tvrdi da bi ju trebao dobiti ovaj Realov igrač

Image
Foto: AFP

I sam Figo osvojio je ovo priznanje 2000. godine

28.3.2019.
11:16
AFP
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i 'mozak' Real Madrida Luka Modrić aktualni je osvajač nagrade Ballon d'Or koja se uručuje najboljem nogometašu svijeta. Ogromno priznanje za igrača koji je, među ostalime, osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu sa Vatrenima i Ligu prvaka na klupskoj razini dokaz je prepoznate kvalitete u uspješnoj sezoni, ali je bilo i tema razgovora mnogih koji su pokušali 'dokazati' da su kući sa priznanjem mogli otići i neki drugi igrači.

Luis Figo, jedan od rijetkih igrača koji su nosili dres Barcelone (1995.-2000.) i Real Madrida (2000.-2005.) i nizali trofeje sa ta dva kluba, kao dobitnika nagrade vidi i Modrićevog kapetana u madridskom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramos to zaslužuje

"Jasno je da Sergio Ramos zaslužuje Ballon d'Or", poručuje Figo u razgovoru za Marcu svjestan da braniči, poput vratara, teško dolaze do tog priznanja, uz rijetke iznimke kao što je to bio Fabio Cannavaro.

"To ovisi o trenutku, o godini, ali gleda li se samo kvaliteta jasno je da Ramos to zaslužuje", poručio je osvajač Ballon d'Ora iz 2000. godine i nekadašnji najskuplji transfer (iz Barce u Real za 62 milijuna eura).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo