FIFA / ubila sve nade Nizozemaca na dan utakmice!

Iz Međunarodne nogometne federacije (FIFA) reagirali su na snimku koje se pojavila na Internetu i koja sugerira da je nakon udarca Rona Vlaara lopta možda ipak prešla crtu.

12.7.2014.
11:19
VOYO logo

Podsjetimo, u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu reprezentacija Argentine je izbacila Nizozemsku boljim izvođenjem jedanaesteraca (poslije 120 minuta je bilo 0:0). Za Oranje je prvi pucao Vlaar, međutim njegov je udarac obranio Sergio Romero i tako poveo ''gauče'' prema finalu.

Dva dana kasnije se, međutim, pojavila snimka jednog navijača na kojoj se vidi da Romero odlazi slaviti na jednu stranu, a lopta se u širokom luku vraća prema golu. Iako je prilično jasno da se zaustavila na crti, pa samim time nema ni pogotka, iz FIFA-e su na dan utakmice Nizozemske i Brazila ipak odlučili reagirati i razbiti sve nedoumice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Nakon analize snimke postalo je jasno da je lopta dodirnula rame Rona Vlaara nakon golmanove obrane. Zbog toga je nevažno je li lopta prešla crtu ili ne jer je penal bio završen'', objasnila je FIFA u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo