Ova izjava Fergusona oduševit će navijače Uniteda

Manchester United dobio je Swansea 2:0 i tako će konačna odluka u prvaku Engleske bit će donijeta u posljednjih 90 minuta.

7.5.2012.
8:40
VOYO logo

U posljednjem kolu United gostuje kod Sunderlanda, dok City dočekuje Queens Park Rangers. Građani u ovom trenutku imaju plus osam gol razliku i čini se da su vrlo blizu prvog naslova od 1968. godine. Ipak, Sir Alex ne gubi nadu.

"Želim se zahvaliti navijačima na podršci i reći im da se nadam da će sljedeći vikend imati najveću proslavu svih vremena", rekao je Ferguson nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=8y0nlKMOA1x8TZHH
szólj hozzá: mu2-0sw

Veznjak VragovaMichael Carrick priznao je da je igračima pao moral nakon odgledanog susreta Newcastlea i Cityja, ali su ipak upsjeli nekako pobijediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledali smo utakmicu i nadali se nečemu. Nije se dogodilo. Moramo biti profesionalci i boriti se do kraja. Bitno je bilo dobiti utakmicu. To smo uspjeli. Sada se nadamo preokretu sljedeći vikend. Nogomet je takva igra i čudnije stvari su se događale. Mi se moramo koncentrirati na svoj susret. Moramo pobijediti Sunderland koji neće biti lak protivnik", rekao je Carrick.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo