'Dva ružna komentara u tjedan dana! Hajde, prestani!'

'Nije mi jasno zašto je Vieira toliko opterećen Manchester Unitedom. Dva ružna komentara u tjedan dana. Hajde čovječe, prestani', poručio je Rio Ferdinand Patricku Vieiri.

29.3.2012.
15:01
VOYO logo

Komentirajući nedosuđeni kazneni udarac za Fulham na Old Traffordu, direktor nogometnog razvoja Manchester Cityja Patrick Vieira navodno je optužio suce da gradskom rivalu Unitedu daju povlašten status na svom terenu.

Branič Manchester Uniteda Rio Ferdinand odlučio je putem društvene mreže Twitter odgovoriti Vieiri koji je u svom izlaganju uz Manchester United kao povlaštene momčadi na svom stadionu u europskim okvirima izdvojio Real, Barcelonu i Milan. Iako je Francuz dan kasnije putem klupske internet stranice tvrdio da su izjave izvučene iz konteksta, te je BBC-evom novinaru Danu Roanu koji je objavio sporne izjave zabranjen ulazak u klub, većina u Engleskoj smatra da su izjave točno i istinito prenešene. Nekoliko dana ranije Vieira je razljutio menadžera Crvenih vragovaAlexa Fergusona tvrdnjom da je povratak Paula Scholesa iz mirovine potez očajnika, a sada je nastavio dolijevati ulje na vatru. "Nije mi jasno zašto je Vieira toliko opterećen Manchester Unitedom. Dva ružna komentara u tjedan ili nešto više. Hajde čovječe, prestani", jasno je Francuzu poručio Ferdinand.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo