Zvijezda Uniteda otkrila tko je kriv za lošu sezonu

Manchester United ima turbulentnu sezonu, promijenio je trenera prije kraja sezone i po prvi put u posljednjih 19 godina ostat će bez Lige prvaka. Rio Ferdinand krivicu prebacuje na igrače.

28.4.2014.
11:26
VOYO logo

Ferdinand tvrdi kako se ne može natjerati uopće pogledati prvenstvenu ljestvicu, a igrače smatra glavnima i odgovornima za loš rezultat ove sezone.

"Uopće ne mogu pogledati prvenstvenu ljestvicu, ovo je sramotno. Međutim igrači su odgovorni za to i moramo preuzeti odgovornost za rezultat. Moramo zadržati podignute glave i pokušati završiti sezonu u pozitivnom tonu. Ovo je definitivno najsramotnija sezona u mojoj karijeri", istaknuo je Ferdinand.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako još uvijek nije sigurno da će ostati u Manchester Unitedu, Ferdinand tvrdi kako će igrati nogomet i sljedeće sezone.

"Svakako ću nastaviti igrati, a hoće li to biti ovdje ili negdje drugdje to još ne znam. Nadam se da ću ostati u Unitedu", tvrdi Ferdinand.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon promjene trenera Manchester United je glatko slavio protiv Norwicha što Ferdinand smatra očekivanim.

"Prirodno je da kada promijenite trenera da igrate bolje jer se svi igrači žele dokazati i žele igrati od početka kod novog trenera. Svi to vide kao novu priliku To je tako u svijetu nogometa i viđao sam to već u karijeri", dodaje Ferdinand.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo