Favoriti teško do pobjeda u prvim utakmicama

Odigrano je prvih pet utakmica 4. pretkola Lige prvaka, a u najboljoj situaciji uoči uzvrata je češki Plzen, koji je pobijedio na gostovanju kod Kopenhagena sa 3:1.

17.8.2011.
0:54
VOYO logo

Arsenal je na svom Emiratesu ugostio Udinese i može biti vrlo zadovoljan s konačnih 1:0. A do gola su došli već na samom početku utakmice, u 4. minuti. Aaron Ramsey je odlično izbjegao zaleđe i probio desnu stranu, te ubacio u sredinu. Na loptu je prvi natrčao Walcott i pogodio za 1:0.

Već u 12. minuti Udinese je mogao do izjednačenje, ali udarac Antonija Di Natalea iz slobodnjaka sa 25 metara završio je na gredi. U nastavku utakmice Talijani su bili puno bolji na terenu, ali najbolju priliku na za pogodak imali su Topnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u 84. minuti, Gervinho je odlično prošao kroz obranu Udinesea i podvalio loptu za Walcotta, koji puca iz prve, ali fantastično je obranio Handanovič i odbio loptu u korner.

Lyon je na Gerlandu pobijedio ruski Kazan sa 3:1, iako za Francuze nije najbolje počelo. Gosti su došli do vodstva već u 3. minuti preko Dyadyuna, ali nisu dugo uspjeli to zadržati. Za 1:1 već u 10. minuti izjednačio je Gomis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do vodstva su Lavovi došli u 40. minuti, nakon nespretnosti gostujućeg igrača Kverkvelije koji je loptu pospremio u vlastitu mrežu. Za mirniji put u Rusiju i vodstvo 3:1 u 71. minuti pogodio je Briand. Dejan Lovren za domaćine je odigrao svih 90. minuta.

U preostalim susretima BATE i Sturm odigrali su 1:1, a bez pobjednika je završio i susret Twentea i Benfice (2:2). Najbolji posao u prvom susretu napravio je Plzen koji je pobijedio u Kopenhagenu 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvrati su na rasporedu za osam dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo