Fantastični Kolumbijac dao nadu Tottenhamu!

Iako je priča o transferu u Tottenham još u fazi pukog nagađanja, Radamel Falcao ipak je ponudio tračak nade Harryju Redknappu.

8.6.2011.
20:34
VOYO logo

Radamel Falcao García Zárate, najbolji strijelac Europske lige ove sezone, započeo je pregovore sa svojim sadašnjim klubom Portom oko novog ugovora.

Čelni ljudi portugalskog prvaka svjesni su da će se morati dobro isprsiti ukoliko žele zadržati fantastičnog napadača koji je pobudio interes brojnih klubova diljem Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

25-godišnji Kolumbijac je trenutno velika želja londonskih klubova Tottenhama i Arsenala, za njegove usluge se zanima i Real Madrid, a engleskim je medijima ovih dana otkrio da bi volio preseliti na Otoku.

"Bit će mi vrlo teško napustiti Porto ovoga ljeta jer su čelnici kluba odlučili zadržati sadašnju momčad i dodati još nekoliko pojačanja kako bi se sljedeće sezone mogli ravnopravno natjecati u Ligi prvaka", naglasio je Falcao kojem je trofejni portugalski klub ponudio novi, poboljšani ugovor u kojem stoji i odštetna klauzula od 30 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovih se dana suzdržavam od čitanja novina, ali znam da se moje ime spominje u kontekstu Reala iz Madrida i velikih engleskih klubova Arsenala i Tottenhama. U Europi je Premiership jedna od najvećih liga i volio bih se okušati u njoj", otkrio je napadač, koji je ove sezone u 14 utakmica Europske lige zabio čak 17 golova i time srušio rekord Jürgena Klinsmanna (15).

Vezani članci:

arti-201105191074006 arti-201105180581006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo