Evo zašto Sneijder nikada neće biti kao Modrić!

Dva glavna konkurenta za vezni red Chelsea i Manchester Uniteda u zadnjih su godinu dana bili Wesley Sneijder i Luka Modrić.

22.2.2012.
17:10
VOYO logo

Razliku u karakteru dvaju velikih veznih igrača današnjice potvrđuju i riječi legende Marca Van Bastena. Slavni Nizozemac prozvao je sunarodnjaka Wesleya Sneijdera za nezalaganje u dresu Intera jer je prema njegovim riječima odustao od velikih klupskih očekivanja i misli samo na EURO.

Istovremeno, Luka Modrić koji je također bio u teškoj situaciji radio je baš suprotno, odigrao je do sada sjajnu sezonu i pogurao Tottenham prema Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sneijder koji je ove sezone što zbog ozljeda, što zbog slabije forme ili nekog trećeg razloga, ostao dosta toga dužan navijačima Intera, odgovorio je Van Bastenu na svom Twitter profilu:

"Još uvijek ne razmišljam o EURU i maksimalno sam motiviran na utakmicu Intera protiv Marseillea. Živim za taj susret", napisao je Sneijder na svom Twitter profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Van Basten je, mora se priznati, dosta oštro govorio o ponajboljem igraču nizozemske reprezentacije koja je igrala finale zadnjeg svjetskog prvenstva.

"On je definitivno jedan od najboljih veznjaka na svijetu, ali njegov problem je mentalitet. Postao je svjestan da ne može osvojiti prvenstvo pa se već sada okrenuo EURU s reprezentacijom. Dok je Mourinho bio u Interu imao je dobru motivaciju, a sada je u Interu pomalo kaotična situacija pa se i on u to uklopio. Sneijder bi se morao ponašati puno profesionalnije", izjavio je Van Basten za Sky Sport Italiju, a kritikama se priključio i legendarni igrač Inter Sandro Mazzola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sneijder bi se trebao prestati ponašati kao primadona i početi igrati kao u Mourinhovo vrijeme".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo