Evo zašto je 'morao biti' potjeran mladi napadač Dinama

Gazda Dinama Zdravko Mamić odlučio je prije utakmice s Austrijom u Beču otkriti zašto je mladi napadač Andrej Kramarić potjeran iz Dinama.

27.8.2013.
18:48
VOYO logo

Andrej Kramarić jako se naljutio nakon nedjeljne Dinamove 3:1 pobjede u Koprivnici i poručio gazdama kluba da ga puste iz Maksimira ako ne računaju na njega.

Odgovor mu je stigao vrlo brzo pa je Andrej po drugi put potjeran iz prve momčadi, ali ovoga puta uz poruku da si može početi tražiti novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno se radi o Rijeci. Andrej je u utorak osvanuo na Kantridi zbog pregova oko prijelaza u redove riječkog prvoligaša.

"Rijeka? Prvi glas. Možda je on svojim kanalima tražio put do Rijeke", izjavio je Zdravko Mamić za Sportske, te prokomentirao kako je uopće došlo do razlaza s 22-godišnjim igračem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/C3LB1kvywsg

"Da nas je slušao, vrlo skoro mogao je biti naš prvi napadač. Kada smo potpisali prvi ugovor htjeli smo ga poslati u Lokomotivu, ali nas je odbio. Na koncu je otišao dvije godine kasnije i oživio karijeru. Potom smo htjeli ostaviti ga na Kajzerici do zime, jer smo znali da je konkurencija jaka, a on kao mladi napadač ne može dobiti puno prilika. Opet nas je odbio. I da mu pokažemo koliko nam je stalo nedavno smo mu udvostručili ugovor", izjavio je Mamić nemoćno šireći ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu se javio i sam Kramarić te potvrdio da se sprema novi veliki transfer na relaciji Maksimir - Kantrida.

"Započeli smo ozbiljne pregovore, no i ja još moram malo razmisliti te riješiti i neke stvari s Dinamom. No volio bih prijeći u Rijeku i nadam se dogovoru i potpisu ugovora u sljedećih nekoliko dana", izjavio je Krama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo