Talijan se poklonio Hajduku: 'Neću dramatizirati, ali...'

'Žalim za šansama koje smo imali u Splitu, ali u prvoj utakmici Inter je pokazao iskustvo i kvalitetu. Treba biti realan', izjavio je trener Hajduka Mišo Krstičević.

10.8.2012.
9:16
VOYO logo

Hajdukovi 'bili tići' su u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Europske lige napravili senzaciju, pobijedili talijanskog diva s 2:0 te tako ostvarili jedan od najvećih rezultata u klupskoj povijesti.

Nakon čarobne večeri u Milanu trener Hajduka Mišo Krstičević je bio ponosan, ali pomalo i tužan...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žalim za šansama koje smo imali u Splitu, ali u prvoj utakmici Inter je pokazao iskustvo i kvalitetu. Treba biti realan, shvatiti veličinu kluba protiv kojeg smo igrali. Hvala igračima, ali i navijačima za lijepe trenutke koje su nam priuštili, svima nama u Hrvatskoj i Dalmaciji, trenutke koji će se pamtiti", izjavio je Krstičević za Sportske novosti i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čovjek uvijek živi za nadu. Treći gol donio bi nam produžetke, ali i još 30 minuta igre, a mi imamo za nekoliko dana novu prvenstvenu utakmicu protiv Zagreba. Šteta smo nismo zabili i treći gol, realno je pitanje bi li Inter u tom trenutku dodao još malo gasa."

Krstičevićev kolega s Interove klupe Andrea Stramacioni priznao je da nije zadovoljan kako je igrala njegova momčad koju su domaći navijači izviždali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno rečeno, nisam bio euforičan nakon pobjede u Splitu pa tako neću dramatizirati nakon ovog poraza u Milanu. Točno je da smo imali previše tehničkih grešaka i to ćemo morati ispraviti, jer je Hajduk svoje prilike stvorio upravo kažnjavajući naše propuste. Naravno da u prvom redu moramo čestitati Hajduku na pobjedi i igri kojom su pokazali da su odlična momčad. Mi ćemo izvući pouke i imamo vremena do početka prvenstva da ih otklonimo", izjavio je Stramacioni, a njegov napadač Diego Milito zaključio:

"Razlika u fizičkoj pripremi je očito u korist Hajduka, ali nije točno da smo ih podcijenili. Jednostavno nismo pronašli način da im nametnemo svoju igru, a propustili smo i niz dobrih prilika. Bitno je da idemo dalje iako smo maštali o drugačijoj prezentaciji u debiju pred našim navijačima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo