Evo zašto je dinamovac nastradao i sada masno plaća!

'Čak da je i u pravu kad se radi o mom nogometnom znanju, mogao mi je to kazati kao muškarac, licem u lice!

29.10.2012.
16:58
VOYO logo

U Dinamu je ovih dana otvoren još jedan front. Trener Ante Čačić javno je prozvao jednog od najiskusnijih, a ujedno i najboljih igrača u svlačionici - Tonela. Zanimljivo, sam Čačić je shvatio da je prešao granice dobrog ukusa, te se i javno ispričao Portugalcu, ali igrač je uzvratio treneru. I zato će jako skupo platiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosta sam razmišljao, a onda sam ipak odlučio da s izjavom izađem u javnost. Pogođen sam kao osoba, a povrijeđen je i moj profesionalni ponos", kazao je punim imenom António Leonel Vilar Nogueira Sousa i održao lekciju Čačiću:

"Trener je prvi koji mora štititi igrače, biti kohezijski faktor u svlačionici. Ne smije pridonositi malodušnosti skupine, napadati nogometaše i javno analizirati njihovu sportsku izvedbu na takav način! Čak da je i u pravu kad se radi o mom nogometnom znanju, mogao mi je to kazati kao muškarac, licem u lice! Tako rade ljudi s karakterom, a trener je očito pokazao da ga nema." Portugalski branič koji je u karijeri igrao za Porto, Academicu, Maritimo i Sporting ostao je potpuno šokiran i u razgovoru za Sportske novosti zaključio: "Nikad, baš nikad u karijeri niti jedan me trener nije tako okrivio za ono što se dogodilo na utakmici. Ne može samo jedan igrač biti odgovoran za neke loše događaje ili krive trenerske poteze. To je bilo jako zločesto od trenera Ante Čačića."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tonela će ove rečenice koštati okruglih 50.000 eura, a izbačen je i iz prve momčadi. Kako mu ugovor ističe ove zime, vjerojatno Portugalca nećemo više gledati u modrom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo