EVO KOJE JE SVE PONUDE DALIĆ ODBIO DA BI OSTAO NA KLUPI HRVATSKE: / Bilo je tu stvarno velikih imena, ali izbor je bio jasan

Image
Foto: PIXSELL

Izbornik je ostao vjeran hrvatskoj reprezentaciji i spreman je povesti Vatrene prema još jednom velikom natjecanju

11.8.2018.
13:53
PIXSELL
VOYO logo

Poznato je da je Zlatko Dalić imao brojne ponude za posao, za izbornika su ga htjeli u Kolumbiji, Iranu, Egiptu, gdje je kandidat bio i Dražen Ladić, ali su izabrali Meksikanca Javiera Aguirrea. Htjelui su ga još u Južnoj Koreji i Uzbekistanu, a imao je na stolu i bogatu ponudu za klupski posao u Kini.

Od samog početka spekulacija o njegovom odlasku hrvatski izbornik odbijao je sve ponude koje su stizale na njegovu adresu jer se još davno opredijelio za ostanak pa i nije morao puno razmišljati ni o čemu, osim o uvjetima pod kojima ostaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliko ime na istoku, a zanima ga zapad

Dalić je već ranije izgradio ime u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Saudijskoj Arabiji, tamo bi mogao otići praktično kad poželi, a veliko ime ima u cijeloj Aziji. No, jedan sjajan rezultat s Hrvatskom stavio ga je u žarište i na nogometno prestižnijim adresama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpuno je moguće da mu se tijekom sezone počnu javljati razni klubovi koji će tijekom iste mijenjati trenere, a očekivano je kako će i te ponude odbijati. Ipak, nekoliko puta je istaknuo kako bi mu posao na Zapadu, u nekom ozbiljnom klubu, svakako bio izazov o kojem bi razmislio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo