EVO KAKO SE KLOPP NOSI S KRITIKAMA NJEGOVIH IGRAČA: / Zbog jednog se komentara obrušio na klupsku legendu

Image
Foto: AFP

"Kada je došao ovdje, nije bio 100% spreman zbog duge ozljede. Moramo dobro iskoristiti vrijeme između utakmica da ga pripremimo", rekao je Klopp o Van Dijku

2.2.2018.
22:23
AFP
VOYO logo

Najnovije pojačanje Liverpoola, Virgil van Dijk, kojeg su Redsi platili 75 milijuna eura, ipak se nije snašao dobro kako se činilo na prvu. U prvoj utakmici odigrao je odlično u obrani i zabio gol, a zatim se zaredalo nekoliko njegovih lošijih predstava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Jamie bi trebao izgubiti koji kilogram'

Primijetila je to i legenda Liverpoola, Jamie Carragher koji je poručio kako bi van Dijk trebao skinuti koji kilogram jer ne izgleda najspremnije. Taj se komentar nikako nije dopao treneru Redsa, Jürgenu Kloppu:

"Wow! Siguran sam da bi Jamie trebao izgubit koji kilogram, ali s Virgilom to nije slučaj. Visok je i snažan, imamo najbolju nutricionističku službu i nitko mi nije tako što rekao. Naš je stil igre u obrani drugačiji nego onaj Southamptona i Nizozemske i normalno je da treba vremena prilagoditi se", rekao je Klopp i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada je došao ovdje, nije bio 100% spreman zbog duge ozljede. Moramo dobro iskoristiti vrijeme između utakmica da ga pripremimo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo