TVORNICA NOVCA: / Evo kako je Messi za 15 minuta posla zaradio 3,5 milijuna eura!

Image
Foto: AFP

I dok su njegovi suigrači iz Barcelone prošli vikend otputovali na pripreme u SAD, Lionel Messi je dobio produženi odmor od trenera Luisa Enriquea.

20.7.2015.
21:15
AFP
VOYO logo

Iako se ne može požaliti na stanje svoga računa, četverostruki osvajač Zlatne lopte koristi svaku priliku da ga dodatno poboljša. Posebno u situacijama kada se ne treba puno oznojiti da sjedne još koji milijunčić.

Predsjednik vozio Messija

Prošli se vikend tako Messi iznenađujuće ukazao u - Gabonu! Osobno ga je pozvao predsjednik te afričke države Ali Bongo i to kako bi položio kamen temeljac budućeg stadiona na kojem će se igrati utakmice Kupa nacija. Iako se radilo o svečanom događaju, Messiju se baš i nije dalo prikladno odjenuti, pa se pojavio u kratkim hlačama i veseloj majici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, na stranu to. Ono što je posebno bode u oči je otkriće France Footballa da je Messi za ovaj poslić od predsjednika Bonga dobio vrtoglavih 3,5 milijuna eura! Od predsjednika ili iz državnog proračuna, o tom potom, ali činjenica je da je slavni Argentinac dobro naplatio svoj posjet Librevilleu. Mnogima je bila smiješna cijela ta paradu u kojoj je Bongo u jednom trenutku osobno vozio nogometaša u svome automobilu. No, na koncu se ipak najslađe smijao Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo