Evo kako Vatreni izgledaju u novom dresu za EURO!

U ponedjeljak su predstavljeni novi gostujući dresovi hrvatske nogometne reprezentacije. U ulozi manekena našli su se Darijo Srna, Mario Mandžukić, Tomislav Dujmović i Eduardo da Silva.

27.2.2012.
14:34
VOYO logo

Novi gostujući dres koji će Vatreni nositi na EURU ovoga ljeta je plave boje s dijelom koji na torzu otkriva poznate crveno-bijele kvadratiće. Tkanina kratkih hlačica novog kompleta izrađena je od 100 posto recikliranog poliestera, dok tkanina dresa sadrži barem 96 posto recikliranog poliestera.

Svaki komplet izrađen je od prosječno 13 recikliranih plastičnih boca, tvrdi proizvođač Nike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tkanina je također do 23 posto lakša od prethodne verzije (prije četiri godine). Laserski izrezani ventilacijski otvori na dresu pomažu u ciljanom hlađenju na dijelovima tijela gdje je najpotrebnije.

Nova dvostruko pletena struktura i pletivo također čine ovaj komplet 20 posto jačim. Na unutrašnjoj strani ovratnika stoji poruka 'Uvijek vjerni'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik švedske nogometne reprezentacije, Erik Hamren, dao je naslutiti da će mladi John Guidetti (19) predvoditi napad u prijateljskoj utakmici protiv Hrvatske koja će u srijedu igru na zagrebačkom stadionu Maksimir...

Guidetti je nogometaš engleskog Premierligaša Manchester Cityja koji ovu sezonu odrađuje na posudbi u nizozemskom Feyenoordu. U 17 utakmica ove sezone Šveđanin je tresao protivničke mreže u 18 navrata, a nedavno je imao seriju od tri uzastopna hat-tricka u Eredivisie ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je zaslužio priliku nakon igara prikazanih za klub. Vidim ga kao isturenu "špicu" u sustavu 4-2-3-1", rekao je švedski izbornik.

"Bit će "zlatno" iskustvo igrati uz Ibrahimovića u jednoj tako zahtjevnoj utakmici protiv Bilićeve Hrvatske", rekao je Guidetti za Expressen daily.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švedsku na predstojećem Euru u Ukrajini i Poljskoj očekuju susreti u skupini D protiv suorganizatora Ukrajine, te Francuske i Engleske. specijal-201104110410004-EURO 2012

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo