Evo dokaza: Mamić kaže hop, Marković napravi skok!

Ponovno se pokazalo tko vodi glavnu riječ u HNS-u.

14.12.2011.
21:12
VOYO logo

Marković je briljirao u izjavama nakon izvanrednog sastanka održanog u nedjelju u Rusanovoj povodom uhićenja Željka Širića i Stjepana Djedovića. Kada su ga novinari pitali je li HNS suodgovoran za skandal koji trese hrvatski nogomet, Vlatko je u svom stilu bubnuo:

"HNS je uvijek kriv kada imate ovakvu reprezentaciju koja vas reprezentira."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, to je nije svidjelo Zdravku Mamiću, koji je dan poslije na presici u Maksimiru Markoviću poslao jasnu poruku.

"Markoviću, prijatelju i oče, nemoj više nikad reći da nisi odgovoran za ovakvo stanje. Svi smo odgovorni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva dana poslije Marković mijenja priču. Potaknut packom pravog šefa hrvatskog nogometa, izdao je priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

"Kao predsjednik HNS-a nipošto ne bježim od odgovornosti, dapače. Čvrsti smo i odlučni u istjerivanju pravde, a u cilju što brze i što uspješnije istrage, sve ćemo učiniti da apsolutno budemo na dispoziciji organima reda RH, FIFA-i i UEFA-i.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/E6gsM66o_UU?version=3&hl=en_US

Medijski pritisak prema HNS-u je razumljiv, no sugerirano nam je u interesu istrage ne istupati u sredstvima javnog priopćavanja, pa se toga i držimo. Hrvatski nogometni savez ima transparentno poslovanje, jedna smo od najuspješnijih organizacija u Hrvatskoj, imamo snage i odlučnosti obračunati se sa svim anomalijama u vlastitim redovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju, što se mene osobno tiče, ma koliko se trudili, nikada mi nitko neće moći pripisati niti jednu jedinu nečasnu radnju. A svi oni koji su svojim postupcima na bilo koji način prekršili zakon, neka zato odgovaraju", poručio je Marković.

specijal-201102150360004-Hrvatski nogometni savez specijal-201102150360004-Zdravko Mamić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo