EVERTON TONE SVE DUBLJE: / Pogledajte golčinu koja je bacila Koemana u očaj

Image
Foto: Screenshot

U prvoj utakmici 19. kola engleskog nogometnog prvenstva, odigranoj u petak u Hullu, domaći Hull City i Everton odigrali su 2-2.

31.12.2016.
7:08
Screenshot
VOYO logo

Domaći su dvaput vodili, ali nisu uspjeli ostvariti četvrtu pobjedu u sezoni. Dawson je u 6. minuti doveo Hull City u vodstvo. No, u posljednjoj minuti prvog poluvremena Everton je izjednačio zahvaljujući autogolu Marshalla. U 65. minuti Hull je opet poveo pogotkom Snodgrassa, ali je Everton osvojio bod zahvaljujući golu Barkleyja iz 84. minute.

Everton je sedmi na ljestvici sa 27 bodova, a za vodećim Chelseajem zaostaje 19 bodova. Hull City se pomaknuo sa začelja na predzadnje mjesto koje drži s 13 bodova, odnosno bodom više od posljednjeg Swanseaja koji ima utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu, na Staru godinu, bit će odigrano sedam od preostalih devet utakmica 19. kola, a sastaju se: Burnley - Sunderland, Chelsea - Stoke, Leicester - West Ham, Man. United - Middlesbrough, Southampton - WBA, Swansea - Bournemouth (sve u 16 sati) te Liverpool - Man. City (18.30 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju, prvog dana 2017. godine, posljednje dvije utakmice 19. kola odigrat će Watford - Tottenham (14.30 sati) i Arsenal - Crystal Palace (17 sati).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo