EUROPSKI VELIKAN I DALJE SANJA O HRVATU: / 'Ne možete se ne zaljubiti u njega. Svi ga obožavaju i samo ga zbog jedne stvari nismo doveli'

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Veznjak je u redovima talijanskog kluba proveo dvije godine.

31.12.2018.
10:28
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Sportski direktor Intera iz Milana PieroAusilio u opširnom intervjuu za Sky Sport otkrio je da je htio u redove posrnulog velikana vratiti Matea Kovačića.

SPORTSKI DIREKTOR INTERA VIŠE NE KRIJE KARTE: Istina je, žele Modrića, a evo i pod kojim uvjetom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je jedan od nogometnih talenata u koje se ne možete ne zaljubiti. Svi ga obožavaju. Razmišljali smo o tome da ga vratimo iz Reala, ali ta priča nije dobila konkretan okvir. Uvjeti nisu bili dobri pa nismo ni poslali službenu ponudu. Bilo bi pomalo sramotno dovesti igrača na posudbu iz kluba kojem ste ga prodali. Zbog toga nismo nikada poslali službeni zahtjev Realu, ali volio bih da se vratio i nije isključeno da bi u budućnosti opet mogli surađivati, poručio je Ausilio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Modriću

Jedan od igrača kojeg je Inter htio prošlog ljeta je i Luka Modrić. Ime najboljeg igrača svijeta opet se uoči siječanjskog mercata našlo u fokusu.

"Nisam bio uvjeren da se to može realizirati, no ne vidim zbog čega ne bismo mogli sanjati. Ja sam rekao samo da smo mi ovdje i da ako Real Madrid misli da se može nešto dogoditi da smo spremni na razgovor. Nismo željeli pokretati pregovore. Hoćemo li ponovno krenuti tim putem? Govorimo o strahovito važnom i kvalitetnom igraču, ali u nogometu nikad ne možete reći nikad", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo