Europa mu je pod nogama: U Barceloni ga podcjenjuju, a ostali nude milijune!

Hrvatskom nogometnom reprezentativcu Ivanu Rakitiću ne manjka ponuda u slučaju da ga Barcelonin trener Luis Enrique nastavi zapostavljati.

21.12.2014.
16:58
VOYO logo

Piše tako španjolski portal fichajes.com koji je specijaliziran za nogometne transfere. Chelsea Josea Mourinha spominjao se u raznim kombinacijama za Rakitićev transfer i prije nego li je prošlog ljeta prešao iz Seville u Barcelonu, a ostaje za vidjeti kako će se stvari po njega razvijati dalje u katalonskom klubu.

Navodno je Chelsea za Rakitića spreman izdvojiti 24 milijuna eura, ali teško je za povjerovati da bi se Enrique uistinu i odrekao njegovih usluga i to nakon jedne polusezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2czhwh

Ipak je Rakitić 26-godišnjak i punih je osam godina mlađi od Xavija Hernandeza s kojim se bori za mjesto u udarnom sastavu, a nastavi li blistati kao u subotu protiv Cordobe, kada je sjajno asistirao za vodeći gol svoje momčadi i kasnije impresionirao topovskim udarcem koji je, nažalost, završio na stativi, zasigurno će razoružati Enriquea i ponovno osvojiti njegovo puno povjerenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo