ESTONIJA U TRANSU: / 'Srušili smo moćnu Hrvatsku, zabili im tri gola, ovo je spektakularno'

Image
Foto: Screenshot

Estonija slavi veliku pobjedu nad renomiranom Hrvatskom.

29.3.2017.
9:27
Screenshot
VOYO logo

I to kakvom. Ni više, ni manje nego 3-0. U jučerašnjim i današnjim izvještavanjima, tamošnji mediji pišu kako je ovo velika pobjeda za estonski sport, nogometnu reprezentaciju i veliki korak za njihove reprezentativce. Korak prema naprijed.

Portal Sport.err.ee, tako, piše:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hrvati nisu nastupili u najjačem sastavu, ali...'

"Estonska nogometna reprezentacija iznenađujuće je pobijedila u test utakmici odigranoj na Le Coq Areni moćnu reprezentaciju Hrvatske 3-0 za koju nisu igrali njihovi najbolji igrači Modrić, Rakitić i Mandžukić. Zabili su tri gola Hrvatskoj. Ovaj rezultat je spektakularan bez obzira što Hrvati nisu nastupili u najjačem sastavu".

Image

Kapetan Estonije Ragnar Klavan kazao je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Vjerujem da smo bili bolji od njih i zasluženo slavili'

"Ovo je ogromna stvar za naše samopouzdanje. Borili smo se do samog kraja i dali smo sve od sebe", istaknuo je Klavan i dodao kako su iskoristili pogrešku obrane Vatrenih.

"Uzeli smo poklonjeno. Bila je to sjajna šansa koju sam zabio za 1-0", kazao je strijelac prvog gola Estonije u 57. sekundi dvoboja Luts i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem da smo bili bolji od njih i zasluženo slavili".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Estonije Martin Reim je za Sport.err.ee iznio svoje mišljenje. Bio je iznimno sretan zbog skidanja skalpa Hrvatskoj i ponosan na svoje junake.

"Pa ovo je meni bila prva utakmica uoči koje sam morao razmišljati kako zaustaviti TOP igrače u Europi. Stoga sam morao okupiti najbolje što estonski nogomet ima i poslati ih na travnjak. Isto tako, ovaj dvoboj poslužio mi je kako bih dao priliku onima koji je do sad i nisu imali, da se dokažu. Dobro smo se spremili za hrvatsku i bili sposobni kreirati iznenađenje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo