GADNO JE BILO / Epilog makljaže navijača Rijeke i Djurgardena. Policija objavila detalje masovne tučnjave, ima privedenih i ozlijeđenih

Image

Policijski službenici spriječili su sinoć u središtu Rijeke veći sukob navijača tih dvaju nogometnih klubova

21.7.2022.
19:32
VOYO logo

Hrvatski prvoligaš Rijeka u četvrtak (20:30) će na svom terenu igrati protiv švedskog Djurgardena u pretkolu Konferencijske lige, a ta utakmica imala je ružnu uvertiru.

Policijski službenici spriječili su sinoć u središtu Rijeke veći sukob navijača tih dvaju nogometnih klubova, a tijekom jučerašnjeg dana uhićena su i privedena četiri švedska navijača, izvijestila je u četvrtak Policijska uprava primorsko-goranska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu oko 23.40 sati u središtu Rijeke, na Trgu 128. brigade HV-a sukobile su se dvije skupine navijača. Kako navodi policija, kod terase ugostiteljskog objekta skupine navijača su uz povike i pozive na sukob počeli jedni na druge bacati čaše, boce i stolice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski službenici su ih razdvojili uz primjenu sredstava prisile te je sukob prestao. Od krhotina razbijenog stakla lakše je ozlijeđen 40-godišnji švedski državljanin, izvijestila je PU PGŽ.

Četiri švedska državljana su u srijedu pod utjecajem alkohola uhićeni i privedeni. Tereti ih se za prekršaje protiv javnog reda i mira. Prekršajni postupak vodi Prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo