EPIDEMIJA KORONAVIRUSA U TALIJANSKOM PRVOLIGAŠU: / Potvrđen je i sedmi slučaj; 'Nisam ga uspio izbjeći...'

Image

Prvi zaraženi nogometaš u Serie A je branič Juventusa Daniele Rugani

14.3.2020.
22:27
VOYO logo

Poljski branič Bartosz Bereszynski (27) sedmi je igrač talijanskog nogometnog prvoligaša Sampdorije koji je zaražen koronavirusom.

"Nažalost, pozitivan sam na COVID-19", napisao je na društvenim mrežama poljski internacionalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se dobro. Unatoč poduzimanju odgovarajućih mjera opreza, nisam uspio izbjeći ovaj virus. Zbog toga vas molim da budete odgovorni i ostanite kod kuće kad god je to moguće," poručio je 27-godišnji branič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi u kućnoj izolaciji

Manolo Gabbiadini bio je prvi igrač Sampdorije koji je bio pozitivan, a brzo su ga slijedili suigrači Gambijac OmarColley, Šveđanin AlbinEkdal, Norvežanin MortenThorsby i Talijani AntoninoLa Gumina i FabioDepaoli.

"Sampdoria je odmah poduzela sve procedure predviđene u ovakvim slučajevima: sve klupske prostorije su zatvorene, momčad, vodstvo i zaposlenici koji su bili u doticaju sa zaraženima nalaze se u dobrovoljnoj kućnoj izolaciji", objavio je đenovski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus bio prvi

Talijanski nogometni prvoligaš Fiorentina je objavio kako su trojica njegovih igrača zaražena koronavirusom. Nakon što je u petak navečer objavljeno kako je srpski napadač DušanVlahović zaražen koronavirusom, u subotu su pozitivni testovi potvrđeni i kod kapetana GermanaPezzelle te napadača PatrickaCutronea.

Prvi slučaj koronavirusa u Serie A zabilježen je kod braniča Juventusa DanieleaRuganija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo