ENRIQUE BEZ DLAKE NA JEZIKU: / 'Hrvatima smeta ono što se dogodilo u Elcheu. U Zagrebu ćemo igrati u neprijateljskom okruženju'

Image
Foto: AFP

Furija se okupila uoči susreta s Hrvatskom u četvrtak u Zagrebu

12.11.2018.
16:15
AFP
VOYO logo

Španjolski nogometni reprezentativci okupili su se u ponedjeljak u sportskom centru na sjeverozapadu Madrida gdje su se počeli pripremati za utakmicu s Hrvatskom. Uz tamne oblake i kišu stigli su u predgrađe Las Rozas u 13.30 sati, a ondje će u 19 sati trenirati pod vodstvom izbornika Luisa Enriquea. Trening je otvoren za javnost.

OKUPLJAJU SE REPREZENTATIVCI: Marko Pjaca najavio ogled protiv Španjolske, a odgovorio i na pitanje o ‘povratniku’ Mandžukiću

Enrique je prošli tjedan poručio kako njegova momčad ovisi sama o sebi u pokušaju osvajanja skupine pa će u Zagrebu tražiti pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Utakmica u Zagrebu bit će pravi ispit za nas'

"Utakmica u Zagrebu bit će pravi ispit za nas, u jednom neprijateljskom ozračju, protiv reprezentacije kojoj smeta ono što se dogodilo u prvoj utakmici," rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska je u rujnu pobijedila Hrvatsku sa 6-0 nanijevši joj najteži poraz u povijesti. Enrique, međutim, tvrdi da nova utakmica Lige nacija u četvrtak neće imati ništa s onom odigranom u južnom gradu Elcheu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi dolazak Španjolaca u Hrvatsku

Bit će to ujedno drugi dolazak Španjolaca u Hrvatsku. Godine 2000. prijateljska utakmica u Splitu završila je 0-0. Enrique u Zagreb vodi lijevog beka Barcelone, Jordija Albu, koji nije igrao za reprezentaciju od ljetošnjeg ispadanja u osmini finala Svjetskog prvenstva.

To je zadnjih dana najveća novost u reprezentaciji koja želi osvojiti Ligu nacija nakon razočaravajućeg Svjetskog prvenstva. Španjolska ima šest bodova, Engleska četiri, a Hrvatska jedan bod uz utakmicu manje. Samo pobjednik skupine odlazi na završni turnir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo